Cosmetische Arganolie

Wanneer u kiest om cosmetische arganolie te kopen bij Margan Europe, dan kiest u voor kwalitatief goede arganolie voor uw huid, gezicht en haar. Wij leiden het proces vanaf de productie van arganolie tot de verkoop zelf. Hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd waardoor u er zeker van kunt zijn dat u alleen de beste van het allerbeste in handen heeft.

Cosmetische arganolie kopen voor uw huid, haren en nagels

Het is bewezen dat wanneer u besluit om cosmetische arganolie te kopen, de arganolie een bijzonder effect heeft op uw gezicht, haar, huid, nagels en op uw lichaam. De rijke samenstelling van cosmetische arganolie heeft een weldadige invloed die de huid voedt, kalmeert en helpt om haar veerkracht te herwinnen. Het dagelijks aanbrengen hydrateert, verzacht en stimuleert een evenwichtige talgproductie, zodat de huid soepel blijft. Ook helpt arganolie uitstekend tegen acne.

Geen last van een vettige laag

100% pure cosmetische arganolie is niet vettig en het laat geen vette laag op de huid achter. Doordat arganolie snel opgenomen wordt in uw huid en tot diep in de huid doordringt, worden de huidcellen gevoed en wordt gezonde cel vernieuwing gestimuleerd. Bij de productie van cosmetische arganolie worden de arganpitten zonder verhitting (koud) mechanisch geperst en uitvoerig gefilterd, waardoor een zeer lichte olie met een zeer geringe nootachtige geur ontstaat.

Kies enkel voor biologische en 100% pure arganolie

Voor optimaal resultaat van cosmetische arganolie dient u goed op te letten dat u 100% pure en biologisch geproduceerde arganolie koopt in heel Nederland. Door de sterk groeiende vraag naar arganolie en de beperkte productie zijn er helaas veel aanbieders die hun arganolie verdunnen of bewerken. Margan Europe levert uitsluitend 100% pure en biologische arganolie zonder toevoegingen, vermengingen of geurstoffen, welke uitermate geschikt is voor mensen met acne. Door onze cosmetische pure arganolie te kopen, gunt u uzelf een prachtig resultaat in uw haar, gezicht en huid. Ook voor een heerlijke massage of smaakvolle gerechten komt arganolie goed van pas.

De cosmetische samenstelling van arganolie

De evenwichtige samenstelling van de cosmetische arganolie dat u in onze webshop kunt kopen is bijzonder. Zo is arganolie niet alleen rijk aan onverzadigde en essentiële vetzuren zoals: omega 9 (oliezuur) en omega 6 (linolzuur), maar ook aan vitamine E (tocoferol); één van de krachtigste biologische antioxidanten. Verder bevat de cosmetische arganolie die u bij Margan Europe kunt kopen fenolen, moleculegewicht eiwitten, skalden, sterolen, carotenoïden en ferulinezuur. Sterolen, vitamine E en polyfenolen hebben naast een anti-oxidante functie ook een kalmerende en helende werking. Squaleen is een natuurlijke bacteriedoder en wordt tegenwoordig veel gebruikt bij de behandeling van dermatitis en huidkanker. Polyfenolen gaan ontstekingen tegen en helpen bij het tegengaan van allergische reacties. De essentiële vetzuren zorgen voor een vergroting van elasticiteit en weerstand van de huid en zijn nodig voor de productie van prostaglandine, een natuurlijke ontstekingsremmer. In combinatie met saponinen zorgt vitamine E voor een gezonde en zachte huid.

Stel uw vraag aan ons

Hieronder staan onze meest gestelde vragen die wij hebben beantwoord over cosmetische arganolie kopen. Heeft u een vraag die er niet bij staat over cosmetische arganolie kopen voor uw huid, gezicht en haar? Dan helpen wij u graag verder. Vul ons contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u ervaringen van andere gebruikers bekijken.

Cosmetische arganolie

Heeft u interesse in dit product? Klik dan op het product voor meer informatie of om dit direct te bestellen.

Cosmetische Arganolie

Cosmetische Arganolie

From  29,95
In Stock
Door blootstelling aan warmte, droge lucht en schadelijke Uv-stralen droogt onze huid snel of vroegtijdig uit, met alle gevolgen van dien. Zo kan een droge huid gevoelig zijn en gepaard gaan schilfering en jeuk. Een zeer droge huid kan zelfs leiden tot kloven en rode plekken. Verzorging met Arganolie verzacht, beschermt, voedt deze huid en helpt bij het herstel. Een paar druppeltjes aanbrengen op de gereinigde huid, onder dag- of nachtverzorging is voldoende.
Met de winter voor de deur en een afnemende luchtvochtigheid en de verwarming hoog, neemt de kans van uitdroging van de huid toe. Een goede bescherming en verzorging van de huid is juist dan extra belangrijk. Een paar druppels Arganolie aanbrengen op de gereinigde huid onder de dag- of nachtverzorging is voldoende.
Zelfs voor de zeer gevoelige babyhuid kan Arganolie worden gebruikt. Roodheid van de billetjes en andere huidirritaties kunnen door het aanbrengen van Arganolie verminderen en zelfs verdwijnen.
Striae ontstaat doordat collageen en elastine in de huid onder spanning worden uitgerekt, met scheiding van vezels als gevolg. De verschillende antioxidanten in Arganolie beschermen dit collageen en elastine tegen vrije radicalen. De bestanddelen in Arganolie verhinderen de afbraak van deze belangrijke proteïnen en helpt hen de samenhang ten tijde van snelle groei te behouden.
Droog of pluizerig haar is effectief te behandelen met Arganolie. Een paar druppels door de shampoo, de haarverf of direct na het wassen aanbrengen, helpen bij het herstel van beschadigd haar en geven dof haar weer een gezonde en glanzende uitstraling.
Een geïrriteerde hoofdhuid kan goed behandeld en verzorgd worden met Arganolie. Een gezonde hoofdhuid is een belangrijke voorwaarde voor mooi gezond haar.
Arganolie werkt weldadig bij bescherming en verzorging van de gevoelige huid van de lippen en helpt uitdroging te voorkomen. Dankzij de natuurlijke zonnefilters is Arganolie ook uitstekend te gebruiken om de huid van de lippen te beschermen tegen schadelijke Uv-stralen, ook in de winter!
Arganolie is bij uitstek geschikt voor de behandeling van nagels en nagelriemen. Dagelijkse behandeling van gezonde of beschadigde nagels, resulteert op snelle, simpele en natuurlijke wijze in verzorgde nagels op handen en voeten.
Huidaandoeningen zijn er helaas in grote getalen. Bijna iedereen kent wel iemand die lijdt aan Eczeem, Psoriasis of Acne. De heilzame werking van de bijzondere componenten in Arganolie kan ontsteking symptomen remmen of verlichten.
Essentiële vetzuren spelen een cruciale rol bij de vorming van prostaglandine, een natuurlijke ontstekingsremmer, waardoor pijn, zwellingen en ontstekingen verminderen. Door de rijke hoeveelheid aan onverzadigde vetzuren (80%) is Arganolie ideaal voor het masseren van stijve artritis gewrichten en pijnlijke spieren.

Contact to Listing Owner

Captcha Code
Main Menu Category Menu CONTACT DETAILS
What are you looking for in Partdo?